Website Under Construction

Website under construction

 

You can find us at our Facebook Page
or write us at esn.su.board@gmail.com

 

 

Ivailo Yankov и от тази година съм част от ЕСН Софийски университет(за някого съм цар, за други президент, а за трети просто ЕСНър). Последна година съм в юридическия факултет специалност право в университета, очаква ме много сериозна академична година изпълнена с много учене и много ЕСН емоции. Бях Еразъм студент в Генуа, Италия предния семестър, което изигра изключотелно голяма роля в живота ми. Свързах се с ЕСН секция в Генуа, която помогна много за социализирането на Еразъм студентите към италианската действителност. Разбрах с какво се занимава ЕСН от тях, което ме мотивира да стана част от ЕСН България и да помогна с каквото мога.

Vanina Doncheva от София. Тази година завърших Социология в Югозападен университет ”Неофит Рилски”. Преди две години бях на обмен по програма Еразъм в Лунд, Швеция и смея да твърдя, че това беше едно от най-хубавите ми преживявания. А за това, разбира се, допринесе и ЕСН Лунд. Избрана съм за позицията Project manager и ще дам всичко от себе си, заедно да направим престоя на чуждестранните студенти наистина незабравим. Очаквам с нетърпение да се запознаем!

Maria Nikodimova, от Варна. В момента съм студент четвърти курс в СУ, специалност Европеистика. Прекарах миналата година на обмен по Еразъм в Лисабон и спокойно мога да кажа, че това беше едно от най-хубавите ми преживявания досега. Именно незаменимите емоции, спомени и приятелства ме стимулираха да членувам в ЕСН - така имам възможност да съм част от екипа, който прави обмена на всеки студент една сбъдната мечта. Нямам търпение да се запозная с целия колектив и заедно да работим по разнообразни инициативи!

Boris Nedialkov, на 22, от Варна. Уча инжинерна физика в СУ. Последната година прекарах в KIT, Германия на еразъм обмен, което ме мотивира да се присъединя към ЕСН. От този семестър ще бъда IT support на ЕСН СУ. С радост работя с интернационални студенти и имам желание да помогна за развитието на организацията, както и да се запозная с още членове на ЕСН България!

Neli Kalinova, в момента студент в четвърти курс Европеистика в СУ. Изминалата учебна година прекарах като Еразъм+ студент в Полша. Тогава имах възможността да стана спонтанен участник в парада на AGM на ESN във Варшава, което ме мотивира след прибирането си у дома да стана член на ESN. Обичам контакта с чуждестранни студенти и съм готова да работя усилено, за да направя престоя им в България по-приятен и по-пълноценен. Избрана съм за позицията HR. Очаквам с нетърпение да се запозная с повече членове на ESN Bulgaria и да работим заедно по различни инициативи!

Алекс Александра и преди три години завърших Международни отношения в Софийски университет "Св. Климент Охридски". В момента в същия университет съм последна година Право. Бях Еразъм студент за една година във Франция.
Опитът ми като Еразъм студент и желанието ми да помагам на чуждестранни студенти ме мотивираха да се присъединя към ESN.
Избрана съм за позицията PR.