Website Under Construction

Website under construction

 

You can find us at our Facebook Page
or write us at esn.su.board@gmail.com

 

 

Скъпи членове на ЕСН Софийски университет,
Скъпи студенти на Университета,

Дойде времето за избор на нов Управителен съвет на ЕСН Софийски университет!, който ще определи посоката и темповете на развитие на секцията през следващата 1 година. Ако искате секцията на нашия университет да изпъкне, а Еразъм студентите ни да бъдат все повече и по-доволни, не се колебайте да се кандидатирате!

Наличието на опит не е изискване. Ще получите насоки и съвети от предшествениците си - досегашният Управителен съвет, а и в динамиката на ЕСН по естествен път ще научите достатъчно много неща, които освен в ЕСН, ще можете да приложите и във всеки друг аспект на живота си оттук нататък.

Изпратете мотивационно писмо до текущия борд на ЕСН СУ (su-board@esnbg.org), в което уточнявате за коя позиция се кандидатирате. Крайният срок е 26 ноември (четвъртък), 23:59 часа.

След като всички са подали мотивационните си писма, те ще бъдат изпратени до цялата секция и всички членове на секцията ще имат 3 дни за размисъл, след което ще се проведе гласуване.

Ако имате допълнителни въпроси, ние, досегашният борд - Ива Тодорова, Мелис Идризова, Калина Чапарова, Ели Начева и Вяра Томова - оставаме на разположение!

В ЕСН обичаме амбициозните, отговорни и идейни хора, които не само не се страхуват от предизвикателства, но и сами ги поемат. Знаем, че в нашият университет тези хора са много - докажете ни го!

Успех на всички кандидати!

 

* В прикачените файлове по-долу ще откриете всички длъжности в Управителния съвет, техните описания; както и Устава на ЕСН Софийски университет.

* Условията да се кандидатирате са две:
 - да бъдете член на ЕСН Софийски университет
 - да бъдете студент в Университетa